Huomio!

Aikuiskoulutusetuudet lakkauttava laki on tullut voimaan 1.6.2024. Jotta sinulle voitaisiin myöntää aikuiskoulutustukea, sekä opintojen että tukikautesi on pitänyt alkaa viimeistään 31.7.2024 mennessä. Lue lisää Ajankohtaista-sivulta

Siirry suoraan sisältöön.

Tietoa medialle

Tietoa medialle

Ota yhteyttä

Työllisyysrahaston viestintä palvelee mediaa muun muassa tilasto- ja haastattelupyynnöissä. 

Voit olla yhteydessä rahaston viestintään | viestinta(a)tyollisyysrahasto.fi tai
viestintäpäällikkö Lotta Hietaniemi-Sipakkoon | lotta.hietaniemi-sipakko(a)tyollisyysrahasto.fi | 040 457 1467 (sijaisuus 1.6.–31.12.2024)

Jos olet Työllisyysrahaston asiakas ja asiasi koskee työttömyysvakuutusmaksuja tai aikuiskoulutusetuuksia, niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Aineistopankki

Käytössämme on STT:n uutishuone ja materiaalipankki. Mediapankki -kohdasta löydät henkilökuvia, infograafeja sekä videoita.

Voit tilata lähettämämme mediatiedotteet suoraan sähköpostiisi kohdasta Tilaa (löytyy oikeasta yläkulmasta).

Ajankohtaista rahastossa

Aikuiskoulutusetuudet

Aikuiskoulutustuen ja ammattitutkintostipendin lakkauttava laki on tullut voimaan 1.6.2024. Ohesta löydät aiheesta lisätietoa.
Materiaali on vapaasti hyödynnettävissä.

Työllisyysrahaston tehtävien merkitys

Työllisyysrahaston tehtävillä on tärkeä merkitys suomalaisille yrityksille, palkansaajille ja koko työmarkkinoille.

Katsomalla oikealla puolella olevan videon opit lisää rahaston keskeisimmistä tehtävistä ja miksi ne ovat tärkeä osa suomalaista sosiaaliturvajärjestelmää. 

Huom. Aikuiskoulutustuki ja ammattitutkintostipendi lakkautetaan 1.8.2024 alkaen. Aikuiskoulutustukea voi vielä saada, jos sekä opinnot että tukijakso alkavat viimeistään 31.7.2024. Ammattitutkintostipendiä voi hakea 31.7.2024 mennessä suoritettavista ammattitutkinnoista. Lue lisää Ajankohtaista aikuiskoulutustuesta -sivulta.

Rahoitamme työttömyysturvaa työttömyysvakuutusmaksuilla


Kaikki työnantajat ja 18–64-vuotiaat palkansaajat Suomessa maksavat työttömyysvakuutusmaksua. Mutta miksi? 

Katsomalla oikealla puolella olevan videon opit lisää siitä, miten Työllisyysrahasto rahoittaa työttömyysturvaa työttömyysvakuutusmaksuilla ja turvaa varojen riittävyyttä suhdannepuskurillaan. 

Sivu päivitetty: 20.3.2024